- Introductie

Ik ben Doreth Blom-Stammen. In september 2016 heb ik mijn diploma voor basis pedicure behaald via het door Provoet erkende opleidingsinstituut Pediroda in Puth. Omdat het pedicure-vak mij zeer aanspreekt ben ik aansluitend direct gestart met de vervolgopleiding voor medisch pedicure bij dezelfde organisatie. In januari 2018 heb ik deze afgerond en ben ik medisch pedicure.
In mei 2019 start ik met de specialisatie oncologisch voetzorgverlener.
Ik ben getrouwd met Fernand Blom en we hebben twee zonen van 4 en 6 jaar. 

Wat me erg aanspreekt in het pedicure-vak is de combinatie van de vakinhoudelijke kennis, de omgang met mensen en het verzorgende karakter. Iedere persoon heeft zijn eigen levensstijl, manier van bewegen en belasten van de voeten, gezondheidstoestand, type huid en nagels met de daarmee al dan niet samenhangende klachten. Voeten hebben bijzondere zorg nodig, omdat wij daar elke dag intensief gebruik van maken. Ik wil graag samen met u op een kwalitatieve en professionele wijze werken aan de beste behandeling, zodat u snel van eventuele (pijn-) klachten af bent.

In de praktijk werk ik over het algemeen met de productlijn van LCN. LCN ontwikkelt onder andere professionele verzorgingsproducten en heeft voor verschillende voettypes geschikte (probleemoplossende) voetcrèmes. Voor verschillende voetcrèmes en nagellak van dit merk kunt u terecht in mijn praktijk. Tevens zijn er producten voor mycosenagels (schimmelnagels) en voetschimmel van het merk “Samenwerkende Pedicures” verkrijgbaar.
 Medisch pedicure

               


Contact

Bel 06 - 24 31 91 84 voor een afspraak of mail naar:

info@pedicurepraktijkblom.nl  

Afspraak

Behandeling volgens afspraak.

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag.

Algemene gegevens
Bergstraat 7
6301 AB Sibbe - Valkenburg

T.  06-24319184
E.  Info@pedicurepraktijkblom.nl
KvK nr.  66594944Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website